Connect with us
https://otek.today/images/Otek-Job-Posts-Join.png

Genel

SİNOP DERNEK BAŞKANINDAN BELEDİYE BAŞKANINA SERT AÇIKLAMA!

Esenyurt’ta iktidar değiştikten sonra AK Partili belediye başkanı ile hareket eden birçok STK başkanının CHP’li belediye başkanı ile yol yürüme çabası içerisinde olduğu gözlemlenirken Esenyurt Sinoplular Dernek Başkanı Erdem Ekşioğlu’ndan aykırı bir çıkış geldi

Published

on

Daha önce sosyal medyadan yaptığı açıklamalar ile ilçede hayli ses getiren Esenyurt Sinoplular Dernek Başkanı Erdem Ekşioğlu son paylaşımı ile yine olay oldu. Ekşioğlu son paylaşımında, ‘ÖNCEKİ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLARININ TEMELLERİNİ ATIP İNŞAATLARINI BİTİRDİKLERİ KÜLTÜR EVELERİNİN BİLE 14 AYDA TAHSİSİNİ YAPAMAYAN KADROLAR BİR TAHSİSİ BİLE BECEREMEYEN UMUDUN SEHRİ OLACAGIZ DİYE SEÇİM ÖNCESİ SÖZLER VEREN AMA ŞİMDİ ZÜLÜMÜN ŞEHRİ OLAN ESENYURT !!!! VE BUNA SADECE KENDİ CIKARLARI İÇİN SUSAN KÜLTÜR EVLERİ VE DERNEK BAŞKANLARI UNUTMAYIN OTURDUGUNUZ KOLTUKLAR EMANETTİR !!! YA TEMSİL ETTİGİNİZ İLLERİN HALKI İÇİN ÇALIŞIN YADA İSTİFA EDİP KENDİ CORBANIZA BAKIN… YILLARDIR SÖYLEDİGİM GİBİ YA DERNEKÇİ OLUN YA SİYASETÇİ AMA DERNEKLERİ SİYASETÇİLERE MALZEME YAPAN DEYNEKÇİ OLMAYIN’ derken daha önce de sansasyonel açıklamalar yapmıştı.
Erdem Ekşioğlu daha öncede yaptığı paylaşımlarda, ‘14 Nisan 2019 Esenyurt’ta zulüm başladığı tarih inşallah bu zulüm bitecek bir gün ve o gün yine batıl zahi olacak hak gelecek’ demişti.

BUGÜNE KADAR NE YAPTINIZ?
Esenyurt Sinoplular Dernek Başkanı Erdem Ekşioğlu daha önce yaptığı açıklamada ise, ‘Esenyurt belediyesi 220 milyon borç ödemiş !!! Peki göreve geldiğinizden beri kaç tane okul, sağlık ocağı, cem evi ,cami, kreş, spor salonu, kültür merkezi ve bunlara benzer kamu yararına olan bir hizmet binasının temelinin atıp bitirdiniz ???? Ben söyleyeyim 000 hiç … Göreve geldiğinizden bu güne kadar hep borç çok fazla diye ağlayıp sızladınız!!! peki bu borçların karşılığında belediyeye ait olan cem evi, cami, okul ,sağlık ocağı ,spor salonları, sdatyumlar avm hisseleri, kamu binaları, arsalar bunların toplam değeri ne kadar ??? Neden açıklamıyorsunuz??? Sayın başkan ve kurmayları unutmayın burası ESENYURT Türkiye’nin en büyük ilçesi 53 tane ilden büyük sanırım siz farkında değilsiniz ama siz Esenyurdun belediye başkanızınız sinop ili erfelek ilçesinin yada ardahan ili göle ilçemizin değil o yüzden her fırsatta bahane üreteceğinize hizmet üretin unutmayın 3 sene çabuk geçer gün gelir hesap döner sap döner demiş atalarımız’ şeklinde paylaşımda bulunmuştu.
NOT: Yazıların aslına uyularak üzerinde her hangi bir oynama ve düzenleme yapılmamıştır. Açıklamalarda ki imla hataları açıklamayı yapanı bağlamaktadır…

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.